Over ons

123Nederlands is een kleine taalschool in Deventer. Wij hebben hart voor ons vak en respect voor de cursist. 123Nederlands helpt je om snel en goed Nederlands te leren.

Ons team:

LINDA O'BRYAN, eigenaar en senior docent NT2

 

Linda O'Bryan is de eigenaar van 123Nederlands. Zij is gecertificeerd docent NT2, docent Nederlands (bachelor) en leraar basisonderwijs (PABO).

Zij heeft twintig jaar ervaring als docent NT2, onder meer bij de Universiteit Twente in Enschede, bij Saxion en Aventus in Deventer. Linda is manager, cursistenbegeleider en docent inburgering, Staatsexamens en examentrainingen.

SANDY POSTHUMUS MEYJES, senior docent NT2

 

Sandy geeft bij 123Nederlands lessen inburgering en Staatsexamen NT2 I en II. Zij heeft veel ervaring en is gecertificeerd docent NT2. Verder is zij examinator en beoordelaar van inburgeringsexamens en Staatsexamens NT2.

DAAN REEZIGT, docent NT2

Daan geeft bij ons lessen inburgering en Staatsexamen NT2 I. HIj is gecertificeerd docent NT2 en leerkracht basisonderwijs (PABO). Hij heeft ook op de ISK in Deventer gewerkt.

JOHANNA JANSEN, docent NT2

 

Johanna heeft jarenlang als docent NT2 gewerkt voor COA op het AZC Schalkhaar. Ze geeft bij ons lessen inburgering en taaltrainingen op maat.

 

 

 

 

NATASJA VAN DULMEN en REMKE VAN RIJSWIJK, senior docenten NT2

Deze ervaren en gecertificeerde collega's geven bij ons cursussen Staatsexamen NT2 I en II (B1 en B2). Zij geven ook les aan de Universiteit Twente in Enschede.

Adres:

Schonenvaardersstraat 9

7418 CC Deventer

T. 06 81 81 19 83

E: info@123nederlands.nl

 

Bereikbaar: maandag t/m donderdag. Schoolvakanties en feestdagen gesloten.

KvK 08183854

Werkwijze en reglementen: privacy en klachten