Over ons

123Nederlands is een kleine taalschool in Deventer. Wij hebben hart voor ons vak en tijd voor de cursist. 123Nederlands helpt je om snel en goed Nederlands te leren.

Ons team:

LINDA O'BRYAN, eigenaar en senior docent NT2


Linda O'Bryan is de eigenaar van 123Nederlands. Zij is gecertificeerd docent NT2,  docent Nederlands (bachelor) en leraar basisonderwijs (PABO).

Zij heeft meer dan twintig jaar ervaring als docent NT2, onder meer bij de Universiteit Twente in Enschede, bij Saxion en bij ROC's in de regio. Ook heeft zij het Taalcafe in de bibliotheek Deventer opgestart en georganiseerd. En zij is gecertificeerd beoordelaar van Staatsexamens NT2 I en II voor Cito/ICE.

Linda geeft lessen op alle niveaus, van A1 tot C1.


DAAN REEZIGT, docent NT2

 

Daan geeft bij ons lessen NT2 voor beginners en gevorderden, van A1 tot B1. HIj is gecertificeerd docent NT2 en leerkracht basisonderwijs (PABO). Hij heeft op de ISK in Deventer gewerkt en geeft tegenwoordig ook cursussen NT2 aan studenten van de Universiteit Twente.

JOHANNA JANSEN, docent NT2


Johanna heeft jarenlang als docent NT2 gewerkt voor COA op het AZC Schalkhaar. Ze geeft bij ons cursussen en taaltrainingen aan beginners, niveau A1 en A2.

Adres:

Schonenvaardersstraat 9

7418 CC Deventer

T. 06 81 81 19 83

E: info@123nederlands.nl


Bereikbaar: maandag t/m donderdag.  Schoolvakanties en feestdagen gesloten.

KvK 08183854