Over ons

123Nederlands is een kleine taalschool in Deventer. Wij hebben hart voor ons vak en respect voor de cursist. 123Nederlands helpt je om snel en goed Nederlands te leren.

Ons team:

LINDA O'BRYAN, eigenaar en senior docent NT2


Linda O'Bryan is de eigenaar van 123Nederlands. Zij is gecertificeerd docent NT2,  docent Nederlands (bachelor) en leraar basisonderwijs (PABO).

Zij heeft twintig jaar ervaring als docent NT2, onder meer bij de Universiteit Twente in Enschede, bij Saxion en Aventus in Deventer. Ook heeft zij het Taalcafe opgestart en gecoordineerd voor de bibliotheek Deventer. En zij is gecertificeerd beoordelaar van Staatsexamens Nt2 I en II voor Cito/ICE.


SANDY POSTHUMUS MEYJES, senior docent NT2


Sandy geeft bij 123Nederlands lessen NT2 van A1 tot B2. Zij heeft veel ervaring en is gecertificeerd docent NT2. Verder is zij examinator en beoordelaar van inburgeringsexamens en Staatsexamens NT2.

DAAN REEZIGT, docent NT2

 

Daan geeft bij ons lessen Nt2 voor beginners en gevorderden. HIj is gecertificeerd docent NT2 en leerkracht basisonderwijs (PABO). Hij heeft op de ISK in Deventer gewerkt en geeft tegenwoordig ook taalcursussen aan de Universiteit Twente .

JOHANNA JANSEN, docent NT2


Johanna heeft jarenlang als docent NT2 gewerkt voor COA op het AZC Schalkhaar. Ze geeft bij ons lessen inburgering en taaltrainingen op maat aan beginners.

Adres:

Schonenvaardersstraat 9

7418 CC Deventer

T. 06 81 81 19 83

E: info@123nederlands.nl


Bereikbaar: maandag t/m donderdag.  Schoolvakanties en feestdagen gesloten.

KvK 08183854


Werkwijze en reglementen: privacy en klachten